Contact

Cashback

De meeste consumenten betalen niet graag te veel. Stel u voor dat u een aankoop doet en de winkelier u, voor het verlaten van de winkel, een geldbedrag teruggeeft. Deze geld terug actie is erg prettig om te ontvangen. Cashback werkt eigenlijk hetzelfde maar dan voor een webshop in plaats van een fysieke winkel. Hieronder gaan we dieper in op wat cashback is en hoe mogelijk gemaakt wordt. We vertellen hoe u kunt beginnen met cashback, zodat u een totaalbeeld heeft van het begrip dat voorheen nog nieuw was.

Wat is cashback

Cashback is simpel gezegd het terug ontvangen van geld na een online aankoop. Het wordt gedaan om de consument te stimuleren om een aankoop te doen bij een bepaalde webshop. Uiteindelijk is de aankoop dus goedkoper dan de aangegeven prijs. Het cashback principe is al erg bekend in de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk, maar wint ook in Nederland steeds meer populariteit. Veel personen vragen zich in eerste instantie af of het wel echt werkt en niet gewoon een trucje is.

Werkt het echt?

Ja, het werkt echt. Het principe van cashback werkt als volgt. U gaat via een cashback website naar je vertrouwde webshop en doet daar een aankoop. De webshop is de cashback website dankbaar voor het doorgeven van een betalende klant en beloont de cashback website met een deel van het aankoopbedrag. De cashback website is op haar plaats weer blij met uw bezoek en beloont u met een aanzienlijk deel van het van de webshop ontvangen bedrag.

Hoe begin ik met cashback

Het beginnen met cashback is erg gemakkelijk en belangrijker nog, helemaal gratis! Er hoeft alleen maar een account aangemaakt te worden op een cashback website en je kunt beginnen. Bezoek bijvoorbeeld Eerst james voor korting via cashback. Natuurlijk wordt er bij het aanmelden gevraagd om uw rekeningnummer van uw bank. Dat is logisch, daar moet het teruggegeven bedrag immers naartoe gestort worden. Duizenden mensen gingen u voor, sla ook uw slag uit het cashback kopen!