Contact

Coupons

Op televisie hoor je veel over het Amerikaanse couponing, er worden dan zoveel coupons opgespaard dat een product vrijwel gratis is. Dat is in Europa helaas bijna niet mogelijk, maar coupons zijn ook hier aanwezig. Kort gezegd komen coupons overeen met een kortingscode of vouchercode. Ze zorgen ervoor dat er bespaard wordt op het totale bedrag, of dat er extra bestel voorwaarden.

Wat zijn coupons

Kortingscoupons zijn, net zoals kortingcodes, codes die zorgen voor korting op het aankoopbedrag. Ze stimuleren de aankoop en zijn een zéér prettige stimulans voor de consumenten. Maar ze kunnen, naast korting geven, ook andere voordelen opleveren. Zo zijn er coupons voor extra service, installatie, gratis bezorging of extra garantie. Ze kunnen een aankoop dus een stuk aangenamer maken. Het vinden van dergelijke codes is kinderspel, op het internet circuleren websites die alle kortingscoupons verzamelen en overzichtelijk weergeven! Enkele voorbeelden:

  • Deals waarmee je kunt besparen - www.bespaardeals.nl
  • Verzameling van actieve kortingscodes of vouchercodes - Besteljekorting.nl voor alle kortingscodes verzameld op 1 plek. Zoek de webshop waar je wil bestellen en vind actieve kortingscodes of vouchercodes.
  • Alle online voucher codes verzameld - www.vouchercloud.nl

Verschil tussen coupons en dagdeals

Het verschil tussen coupons en dagdeals is dat een dagdeal uitverkocht kan raken en slechts geldig is op één product. Coupons zijn daarentegen vaak van toepassing op het totale bedrag, service of extra aankoopvoorwaarden, zoals gratis bezorging. Bij een dagdeal is er dus een beperkt aantal verkrijgbaar, waar de coupons geldig is tot de dag dat deze verloopt. Coupons en dagdeals zijn dus twee verschillende begrippen die elk zijn eigen voordeel bieden. Ook u kunt uw voordeel doen met deze online bespaar soorten!

Verschil coupons kortingscode

Er is geen verschil tussen een coupon of een kortingscode, het zijn twee synoniemen door veel door elkaar gebruikt worden. De lijst met synoniemen is groot, zo worden de volgende woorden ook gebruikt om kortingscode te beschrijven: Couponcode, kortinscode, actiecode, kadoboncode, kadobon, cadeaucode, voordeelcode, aktiecode, kortingsboncode, vouchercode, voucher, waardebonnnummer, waardebon. Het komt steeds op het zelfde neer, waardoor steeds hetzelfde voordeel te behalen is.