Contact

Kerstpakketten

Het einde van het jaar nadert weer, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over hoe u uw waardering kunt tonen aan uw medewerkers, collega's of klanten. Een kerstpakket is de perfecte manier om dit te doen. Naast dat het een blijk van waardering is, kan een kerstpakket ook een manier zijn om uw medewerkers te motiveren en te belonen voor hun harde werk gedurende het jaar.

Waar moet u op letten bij het kiezen van het perfecte kerstpakket?

Bij het kiezen van het perfecte kerstpakket zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat het budget is en hoe groot het kerstpakket moet zijn. Dit hangt vaak af van de grootte van het bedrijf en de doelstellingen. Bedenk goed wat u wilt uitstralen met het kerstpakket en hoeveel u hieraan wilt uitgeven. Kerstpakketten kunnen duur zijn, en voor een bedrijf met veel personeel een flinke kostenpost vormen.
 
Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is de inhoud van het kerstpakket. Kies voor producten die passen bij het bedrijf en de medewerkers daarvan. Houd rekening met eventuele allergieën en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Denk hierbij aan een combinatie van eten, drinken en non-food items zoals gadgets, verzorgingsproducten of boeken.
 
Thema's en personalisatie zijn ook belangrijke aspecten om over na te denken. Kies bijvoorbeeld voor een kerstpakket met een specifiek thema dat past bij het bedrijf of het afgelopen jaar. Daarnaast een kerstpakket gepersonaliseerd worden door bijvoorbeeld het toevoegen van een persoonlijk kaartje of de verpakking aan te passen aan uw huisstijl.

Geld besparen bij het kopen van kerstpakketten 

Het kopen van kerstpakketten kan soms duur uitvallen, vooral als u van plan bent om meerdere pakketten te kopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om geld te besparen bij de aankoop van kerstpakketten. Een van de meest effectieve manieren is door middel van bulkinkoop of groepsaankoop. Hierbij kunt u ook de prijs vergelijken bij verschillende aanbieders om de beste prijs te krijgen. Door meerdere pakketten tegelijk te kopen, kunt u vaak profiteren van een lagere prijs per stuk. Dit kan vooral handig zijn als u een groot aantal kerstpakketten nodig heeft, bijvoorbeeld voor uw hele bedrijf.
 
Een andere manier om geld te besparen is door samenwerkingen aan te gaan of kortingsbonnen of vouchers te gebruiken. Veel leveranciers bieden kortingen aan als u samenwerkt met andere bedrijven of als de bestelling vroeg geplaatst wordt. Bovendien kunnen kortingsbonnen en vouchers een goedkope toevoeging zijn voor in het kerstpakket. Op deze manier kunnen de ontvangers hun voordeel doen op producten die ze kunnen gebruiken en kan er ook bespaart worden op de inhoud van het kerstpakket.
 
Ook kunt u ook geld besparen door zelf kerstpakketten samen te stellen. Dit kost misschien iets meer tijd en moeite, maar dit kan het wel waard zijn. Door zelf kerstpakketten samen te stellen kunt u de inhoud en kosten zelf bepalen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om duurzame en lokale producten toe te voegen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kan bijdragen aan de waardering van de medewerkers.Voor een breed aanbod aan kerstpakketten en voor het zelf samenstellen van kerstpakketten kunt u terecht bij Company of Gifts.

De nieuwste trends

Dit jaar zijn er verschillende trends op het gebied van kerstpakketten te zien. Zo is duurzaamheid een belangrijk thema geworden. Kerstpakketten zijn niet alleen een manier om uw waardering te tonen, maar het is ook een mooie gelegenheid om duurzaamheid en gezondheid te integreren in uw cadeaus. Zo worden er steeds meer lokaal geproduceerde producten verwerkt in de kerstpakketten. Daarnaast wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan gezondheid en wellness, waarbij bijvoorbeeld biologische en suikervrije producten in de pakketten worden opgenomen.
 
Ook steeds populairder wordt het organiseren van een kerstmarkt voor het personeel. Hierbij worden medewerkers doorgaan verwent met lekkernijen en worden er kerstgeschenken uitgedeeld bij kraampjes. Bij deze kerstmarkt krijgt het personeel de cadeaus die doorgaans in een kerstpakket te vinden zijn dus tijdens een kerstmarkt. Het voor bedrijven organiseren van kerstmarkten is een niet te stoppen trend en wordt zeer gewaardeerd door het personeel.

Belasting voordeel met kerstpakketten

Het geven van kerstpakketten kan niet alleen worden gezien als een manier om waardering te tonen, maar ook als een slimme zet op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Werkgevers kunnen namelijk belastingvoordelen en fiscale regelingen ontvangen door kerstpakketten als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Zo is het mogelijk om onbelaste vergoedingen te geven tot een bepaald bedrag en kunnen werkgevers gebruik maken van de werkkostenregeling. 
Uw banner?