Contact

Nieuwsbrieven

Het is tegenwoordig een bekend verschijnsel een e-mail van een bedrijf of webshop waar u in het verleden een aankoop heeft gedaan. De meesten verwijderen deze zonder te lezen, niet wetende dat er veel voordeel behaald kan worden met het lezen van deze e-mails. Hieronder zullen we verder bespreken wat deze e-mails zijn en hoe u daar uw voordeel uit kunt halen. Vele mensen laten op jaarbasis tientallen euro's liggen door het niet lezen of niet aanmelden op nieuwsbrieven.

Wat zijn nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn in de meeste gevallen e-mails van bedrijven, instellingen of verenigingen die u op de hoogte stellen van actuele ontwikkelingen. Omdat ze in grote getallen verzonden worden hebben ze over de tijd een negatief imago gekregen. Veel consumenten beseffen dan ook niet dat ze hier een enorme kans missen. De nieuwsbrieven worden ook gebruikt om speciale acties en actuele kortingen op te verspreiden en daar kunt u veel voordeel mee behalen! Enkele voorbeelden van nieuwsbrieven:

  • Voordeel op merkkleding bestellen via de merk kledingwinkel van Uniq kleding.
  • Bij inschrijving gratis speeltegoed voor gokkasten op de Onlinegokkastensite.nl nieuwsbrief. Tevens bonussen voor gokkasten
  • Gratis ebook & advies van de Lovegids voor vrouwen versieren met succes. Via de mailing krijg je een gratis cursus vrouwen versieren toegestuurd.
  • Informatie per email over beleggingsfondsen. Lees de informatie over beleggingsfonds beleggen van Strategisch Beleggen. Tips voor de keuze van het beste beleggingsfonds.

Soorten nieuwsbrieven

Er zijn verschillende soorten nieuwsbrieven, zo zijn er nieuwsbrieven van bedrijven. Deze bevatten vaak veel informatie over hun nieuwe vorm van bedrijfsvoering of recente aankopen die ze gedaan hebben. Meer informatie haalt u echter uit nieuwsbrieven van websites die continue bezig zijn met het opsporen van voordeel en kortingen. Zij houden u als klant namelijk op de hoogte van allerlei soorten korting die zeer waarschijnlijk erg aanspreken! Ook zijn er nieuwsbrieven met gratis tips over bv beleggen of vrouwen versieren. Er zijn dus vele soorten nieuwsbrieven. En de kortingen kunnen flink oplopen. U kunt er zelfs gratis geld mee scoren.

Uw voordeel van nieuwsbrieven

In de nieuwsbrieven kan dus veel voordeel verscholen zitten, het is dus zaak dat u de nieuwsbrieven leest om er uw voordeel mee te doen. Om snel veel voordeel te ontvangen kunt u uzelf aanmelden op de nieuwsbrief van een kortingswebsite. Deze nieuwsbrieven staan gevuld met korting op allerlei webshops, ook die waar u uw aankopen doet of wil doen! Op jaarbasis kan dit enorm veel schelen en het kost u nauwelijks moeite!

Artikelen

Social media

Een nieuwe stroming die in zijn populariteit zijn weerga niet kent, social media. Alleen Facebook heeft in Nederland al meer dan acht miljoen gebruikers! Op deze social media kunnen mensen, via internet hun contacten onderhouden en afbeeldingen, video's en berichten met elkaar delen. Ook je favoriete merken zijn aanwezig op social media,

Lees meer...

Online folders

In het verleden moest je alle folders doorspitten om erachter te komen wat er in de actie was of welke artikelen in de uitverkoop waren. Tegenwoordig hoeft dat niet meer de folders zijn gemakkelijk online te vinden, zoals op portalen als winkelwaar (www.winkelwaar.nl/), en zijn gemakkel

Lees meer...

Webshops

Een winkel die altijd open is op een plaats waar de hele wereld er binnen een paar seconde naartoe kan lopen, dat zou perfect zijn. Dat moet de bedenker van de webshop gedacht hebben voordat deze ontwikkeld werd. Een webshop is een winkel op het internet, waardoor er vanuit iedere locatie met internet een aankoop gedaan kan worden op ieder mo

Lees meer...