Contact

Online folders

In het verleden moest je alle folders doorspitten om erachter te komen wat er in de actie was of welke artikelen in de uitverkoop waren. Tegenwoordig hoeft dat niet meer de folders zijn gemakkelijk online te vinden, zoals op portalen als winkelwaar (www.winkelwaar.nl/), en zijn gemakkelijk te doorzoeken door middel van een zoekbalk. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard door de consument, maar blijft de functie van de folders wel behouden voor de partij die ze uitzet.

Reguliere folders

Reguliere folders zijn van papier en worden periodiek thuis afgeleverd (zie www.exclusiefverspreiden.nl/). Ze bevatten informatie over de verstrekker maar voornamelijk informatie over recente acties die gehouden worden, zoals korting of extra mogelijkheden. Hierdoor wordt de concurrentie aangegaan met andere partijen die in dezelfde markt zitten. Het genereert extra bezoekers die mogelijk ook nog andere goederen kopen dan enkel de actie.

Voordeel online folders

De online folders hebben vele voordelen, voor u als consument. U kunt de folders gemakkelijk doorzoeken op producten waarnaar u opzoek bent. Daarbij kunt u de folders vanaf iedere locatie openen én zijn ze altijd op tijd en in goede staat. U kunt daarmee uw voordeel doen, voorafgaand aan uw aankopen kunt u de folders doorlopen op de producten die voornemens bent om te kopen, vervolgens kunt u ze op een locatie kopen waar ze momenteel een lagere prijs hebben.

Meer voordeel

Producten in folders zijn vaak al afgeprijsd, maar kunnen vaak nog goedkoper. Cashback websites bieden daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Zij geven u een gedeelte van uw aankoopbedrag terug als u via de cashbackwebsite koopt. Omdat u een deel van het aankoopbedrag terug krijgt is het bedrag dat u werkelijk uitgegeven hebt een stuk lager. Besparen kan dus in allerlei soorten en maten, cashback is een nieuw maar zéér krachtig middel om te besparen via internet.